Hos Jysk Varmeservice, har vi nøje valgt hvilke pillefyr vi vil være leverandører af, og til dette kan vi stolt præsentere Blackstar pillefyret. Dette mærke pillefyr er et smart og avanceret opvarmningsanlæg, der ligesom andre pillefyr, bruger træpiller som brændstof til generering af varme til din bolig. 

Fyret er en miljøvenlig løsning, der udnytter fordelene ved bæredygtigt træbrændstof, og er samtidig en økonomisk fordel sammenlignet med mange andre opvarmningsmuligheder. Vi har en stor viden inden for faget, og byder på en masse forskellige modeller af Blackstar pillefyr i Frederikshavn. Skulle du have brug for vores services og opvarmningsanlæg, leverer og servicerer vi også i Brønderslev, Hjørring og hele Nordjylland. 

Hvorfor et Blackstar pillefyr?

Pillefyret har en række fordele, hvilket gør mærket til et attraktiv valg når det kommer til opvarmningsanlæg, både til bolig men også til kommercielle ejendomme. Du vil blandt andet opleve:

 • Høj effektivitet:
  Blackstar pillefyr er kendt for at være en af de mest effektive pillefyr. Anlæg fra dette mærke har et utrolig højt effektivitetsniveau, og kan udnytte brændstoffet, dvs træpillerne, til det fuldeste og leverer altid en pålidelig varmekilde. 
   
 • Økonomisk fordelagtighed: 
  Ligesom andre pillefyr, så har dette mærket også en høj omkostning ved selve anskaffelse af fyret. Herefter bliver fyret kun økonomisk fordelagtig på sigt, idet træpiller er en utrolig omkostningseffektiv energikilde sammenlignet med andre opvarmningsmetoder, såsom olie og gas. 
   
 • Brugervenlighed:
  Blackstar pillefyr giver dig også nem brug og vedligeholdelse. De har et flot moderne design og er nemme at betjene. De kræver samtidig minimal vedligeholdelse, du skal derfor ikke bekymre dig om tidskrævende opgaver efter din anskaffelse af fyret. 

Vælg den rigtige Blackstar pillefyr-model 

Når du vil anskaffe dig et Blackstar pillefyr, skal du selvfølgelig have en model der er kompatibel med dine behov og situation. Der er faktorer der skal tages hensyn til, blandt andet størrelsen på dit hjem, hvor stort et varmebehov din bolig har, og samtidig også energieffektiviteten af selve modellen. 

Hos Jysk Varmeservice har vi mange års erfaring, og den nødvendige viden til at kunne rådgive dig uden problemer. Du kan derfor altid tage en snak med os, og så kan vi vejlede dig ud fra dine specifikke behov, og eventuelle budget. 

Kontakt Jysk Varmeservice i dag 

Har du spørgsmål angående vores Blackstar pillefyr, eller blot ønsker at kontakte os, kan du altid ringe til os på 20 24 18 17 eller skrive på nyjyskvarmeservice@gmail.com. Vi ved det kan være uoverskueligt at finde rundt i, hvilken type og hvilken model der er den rette løsning præcis til dig, derfor vil vi mere end gerne give rådgivning og vejledning, for at sikre dig en høj og langvarende tilfredshed. 

Kontakt